Zaalverhuur

De Mesdag Collectie verwelkomt ook graag uw gasten voor een bijzonder evenement. Het woonhuis is een sfeervolle locatie voor uw receptie, vergadering, diner of lezing. U kunt tot 145 gasten ontvangen in de prachtige, historische zalen met uitzicht op het Vredespaleis. Voor een unieke culturele ervaring is een exclusieve museumopenstelling buiten openingstijden mogelijk.

Historische tuin
Tevens heeft De Mesdag Collectie een prachtige historische tuin waarin u uw receptie, diner of bruiloft kunt organiseren.

Programma op maat
Iedere ontvangst is anders en bijzonder. Afhankelijk van uw wensen maken wij graag een programma op maat. Denkt u bijvoorbeeld aan een business meeting in Mesdags voormalige atelier met een picknick of workshop in de tuin. Een lezing aan tafel over de School van Barbizon met aansluitend een museumbezoek en diner in de Tuinzalen. Of een high tea met een schilderworkshop voor de kunstclub. De unieke combinatie van het woonhuis, het aangrenzende museum en de tuin bieden tal van mogelijkheden voor u en uw gezelschap.

De Mesdag Collectie is een unieke evenementenlocatie en biedt een geweldige ervaring in een stijlvolle omgeving met een culturele meerwaarde.

In het museum is gratis Wi-Fi aanwezig.

————————————————————————————–

Bel voor meer informatie of een offerte op maat naar 070 362 14 34 of mail info@demesdagcollectie.nl

Download de businessbrochure (pdf) voor meer informatie over capaciteit, mogelijkheden en prijzen.


De tuin van De Mesdag Collectie


De tuin van De Mesdag Collectie